Beste bezoeker van Ladytel.nl,

Allereerst bedankt dat je onze website bezoekt en de moeite neemt om meer over ons te weten te komen.
Op deze pagina willen we je in het kort uitleggen wie Ladytel is en hoe we werken.

Ladytel is de nieuwe naam in mobiele telefonie en onstaan op initiatief van de bedenkers van gsmlady, destijds in de zomer 2005, de allereerste gsm webshop speciaal voor vrouwen. Ladytel gaat nog een stapje verder en maakt het kiezen van jouw premium ladyphone nog eenvoudiger én vooral voordelig. Het werkt in 3 simpele stappen:

  1. Bestel bij Ladytel een Orange 25 gsm abonnement.
  2. Kies jouw premium ladyphone.
  3. Vul het (online) aanvraagformulier in en ontvang binnen een week het pakket thuis.

Wat maakt Ladytel zo uniek
Ladytel doet niet, zoals de meeste aanbieders, ingewikkeld over mobiele telefonie maar maakt het simpel voor je. We bieden slechts één type gsm abonnement aan, een Orange 25 bundel van € 25,00 per maand met een 2 jarige looptijd. Aan dit abonnement is altijd een aantrekkelijke actie gekoppeld. Het verlagen of verhogen van je bundel is gedurende de looptijd van je abonnement uiteraard altijd mogelijk. Bij het afsluiten van een abonnement kies jij jouw premium Ladyphone.

Hoe kan Ladytel jouw dit gunstige aanbod doen?
Ladytel kiest voor volledige openheid. Als wij een gsm abonnement verkopen verpakken we dit niet in allerlei ingewikkelde constructies en ondoorzichtige pakketaanbiedingen, die vaak veel gunstiger lijken dan ze in werkelijkheid zijn. We bieden voor de overzichtelijkheid slechts één type abonnement en alleen de meest fashionable telefoons van dit moment.

Waarom bieden we alleen Orange?
Onze keuze voor Orange ligt in het feit dat Orange in Nederland in onze visie momenteel de beste prijs / kwaliteit verhouding biedt. Alleen bij Orange is je beltegoed onbeperkt houdbaar en bel je tegen zeer gunstig tarieven, ook buiten je bundel. Je kunt een waarschuwings sms ontvangen als je je bundeltegoed hebt bereikt. Wil je gebruik maken van nummerbehoud, een andere bundel of een aanvullend abonnement voor bijvoorbeeld voordelig sms'en dan kun je dit eenvoudig rechtstreeks met Orange regelen. Andere providers werken minder simpel en hebben aanzienlijk minder goede voorwaarden. Als voorbeeld vergelijken we een Orange Free 25 abonnement met KPN Mobiel 25. Bij KPN betaal je ongeveer 40% meer voor je gesprekskosten, zowel binnen als buiten de bundel ! Daarnaast zijn de voorwaarden van Orange veel beter.

O ja, Orange is door de consumentenbond eerder als beste provider getest en in september 2006 heeft de Nederlandse overheid Orange ook aangewezen als voorkeurs leverancier voor al haar mobiele telefonie abonnementen. Naar onze mening is Orange op dit moment dus veruit de beste keuze. Ladytel heeft overigens geen enkele binding met Orange. Komen de andere providers ook met betere voorwaarden dan kiezen we in de toekomst wellicht voor een ander abonnementstype en leverancier.

Heb je nog meer vragen?
We hebben een aantal veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Je kunt ons ook altijd even bellen of mailen. Kijk bij informatie voor onze contactgegevens.

Met vriendelijke groet,

Natasha Takkenkamp
Creative supervisor

natasha@ladytel.nl